Rhizosphere Research Products

Rhizon in potSpecialist in de rhizosfeer

Rhizosphere Research Products B.V. is een klein Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de monsternemers voor bodemvocht, genaamd Rhizons. RRP ontwikkelt en produceert deze Rhizons in veel verschillende soorten, voor elke toepassing is er wel een.

Met onze kennis en ervaring in bodemkunde en analysetechnieken zijn we in staat om u te adviseren over het meest geschikte Rhizon-type voor uw experimenten. Is er geen Rhizon die aan uw wensen voldoet, dan maken we Rhizons op maat. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies: info@rhizosphere.com.

Geschiedenis

De eerste Rhizons zijn begin jaren '90 ontwikkeld en op de markt geïntroduceerd als 'kunstmatige wortels' door landbouwkundig ingenieur Frits Meijboom. Sinds die tijd worden Rhizons gewaardeerd vanwege hun goede monstername-eigenschappen en gebruiksvriendelijkheid.

Inmiddels zijn veel nieuwe Rhizon-soorten ontwikkeld voor bodemkundig en landbouwkundig gebruik. Ook wetenschappers op het gebied van onder andere marine geochemie en milieukunde hebben de Rhizons ontdekt. Rhizons vinden hun weg naar universiteiten en onderzoeksinstituten over de hele wereld en ze zijn dan ook in veel wetenschappelijke publicaties terug te vinden.

Toekomst

Wij verbeteren continu de kwaliteit van onze producten en ons assortiment. En vanzelfsprekend kunt u ook in de toekomst rekenen op ons professionele advies en onze service.
We waarderen uw feedback - die helpt ons om onze producten te optimaliseren.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@rhizosphere.com.

Jan Ido Barbier
Directeur Rhizosphere Research Products B.V.